Stockholm

Helt klart med Beckham till Milan

David Beckham får nu chansen att spela till sig en landslagsplats till VM 2010.


Läs mer

Efter mycket om och men är det nu helt klart. David Beckham spelar vidare i Milan den här säsongen, torts att matchen på söndag mot Atalanta troddes bli hans sista i den rödsvarta tröjan. Enligt AP blev en överenskommelse klar mellan LA Galaxy och italienarna på fredagen.

Precis som det pratats om tidigare kommer Beckham återvända till Los Angeles för spel i sommar och fram till oktober. Därfefter återvänder han till Milano och spelar med Milan resterande del av säsongen 2009/2010. Vilka summor som ingår i affären är oklart. Så också om Beckham verkligen betalat omkring 65 miljoner kronor ur egen ficka som det var tal om.

Oavsett vad dealen innebär har nu Beckham och Milan fått som man vill. Engelsmannens succé i laget gjorde att Fabio Capello kallade in mittfältaren till det engelska landslaget. Beckhams förhoppning är att det fortsatta spelet i Milan ska ge honom en plats i Capellos trupp till VM 2010 – om England tar sig dit vill säga. Men det bör de göra då kvalet har börjat mycket bra.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.