Beckham väntar med det nya barnet

Beckham-barnen är inte bortskämda trots att deras föräldrar är snorrika.


Victoria Beckham vill inget hellre än att ha ett till barn. Bröderna Brooklyn, Romeo och Cruz vill ha en polare att leka med. Men David Beckham vill inte just nu. De är upptagna med att ta sig fram i Milan.

– VI skulle vilja ha ett till barn men det blir inte på några år. Jag försöker inte ens bli gravid för tillfället. Jag vill inte ha några barn på två då jag jobbar så hårt på min modekarriär. Jag har inte tid, säger Victoria Beckham skriver Female First.

Även om föräldrarna arbetar mycket så har de inte försummat sina barn. Och fast de är så rika är inte barnen heller bortskämda.

– Vi säger båda nej till barnen och de får inte vad de vill. Det är trevligt att ta bjuda till dem ibland men vi vill inte sluta med att ha små bortskämda skitungar, säger Victoria Beckham.

Man kan förstå att de har det bra. De lever i landskapet Lombardiet. David Beckham spelar på högsta nivå i sin rödsvarta tröja med 32 på. Victoria Beckham har precis avnjutit Milanos modevecka där hon kunde se Versaces svarta sladdrigt skurna klänningar. Livet är gott för trettioåringarna.

– Jag vet att folk ibland inte vill tro på att vi är lyckliga men det är vi. Jag kan inte låtsas hela tiden. Jag är inte så bra skådespelare. Har du sett Spiceworld?, skojar Victoria Beckham skriver Female First.

Beckhams bästa vänner är familjen Cruise. Så bra att familjen har lånat namnet till familjens yngste son Cruz. Men Fast familjen Cruise är skådespelare tror ingen att de mår bra. Så Beckham kanske är ett undantag i kändisvärlden.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!