Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ferguson mobbar Zlatans Inter inför returen

- 10/03/2009, 08:27 -

Inför mästarmötet mellan Manchester United och Inter attackerar Ferguson den italienska mentaliteten.

Första åttondelsfinalen i Champions League slutade 0-0 trots att Manchester United länge såg ut att kunnna trycka in ett segermål. På onsdag spelas returen på Old Trafford och Unitedmanagern Alex Ferguson vet redan hur matchen kommer att se ut.

– Inter kommer bara försöka få det till straffar på Old Trafford, den italienska mentaliteten finns där även om argentinare och andra spelar i laget, säger Ferguson enligt La Gazzetta dello Sport.

– Konceptet är alltid detsamma, de kommer försöka förstöra vårt spel i 120 minuter för att klara 0–0 och få straffar, tillägger Ferguson hånfullt.

Inför matchen har ett nytt ordkrig startat mellan Ferguson och Intermanagern José "The Special One" Mourinho. Mourinho, som tidigare tränade Unitedkonkurrenten Chelsea, sägs ha sagt att han kan tänka sig att ta över United, något hans agent förnekar att han har sagt. Nu ger sig Arsenallegendaren Ian Wright in i tuppfäktningen.

– Jag har inga tvivel om att Mourinho kommer att vara aktuell när det är dags för någon att ta över efter Ferguson. Men jag tror inte att vi någonsin kommer att se honom sitta på bänken på Old Trafford.

– Trots det han säger så är jag inte säker på att han skulle vara rätt för United och jag är inte säker på att fansen skulle verkligen tycka om honom, säger han till The Sun.

Se när Ferguson beskriver sin kärlek till Mourinho

Skrivet av: