Lördag 24 Jul
Stockholm

Mourinho skäller på domaren igen

Men Alex Ferguson håller inte med efter den mållösa matchen på San Siro.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter det mållösa resultatet i Milano mellan Inter och Manchester United är fortfarande allting öppet inför returen på Old Trafford om två veckor. En sarkastisk José Mourinho hyllar domare Luis Medina Cantalejos insats på San Siro i går.

– Det var en fantastisk domarinsats. Med många små beslut skyddade han bortalaget, precis som alla borde göra. Men jag är säker på att vi inte kommer att få en lika kompetent domare på Old Trafford, säger José Mourinho enligt La Gazzetta dello Sport.

Manchester Uniteds tränare Alex Ferguson har föga förvånande en annan bild.

– Jag tyckte att vi fick se en strålande domarinsats. Han lät sig inte skrämmas och det är det Mourinho menar när han säger att han blev besviken. Han hade hoppats att få en domare som skulle komma hit och låta sig skrämmas. Men den här domaren lät sig inte skrämmas alls. Jag tyckte han var förstklassig, säger Alex Ferguson enligt The Guardian.

Efter matchen lämnade José Mourinho planen utan att skaka hand med Alex Ferguson. Något portugisen är noga med att påpeka inte ska tolkas som att han har något emot sin äldre kollega.

– Min tränarbänk är en speciell tränarbänk. Jag har en specialbyggd dörr i tränarbåset som gör att jag kan gå direkt till omklädningsrummet. Men i går lämnade jag en vinflaska för 3 800 kronor till Ferguson tillsammns med ett kort där det stod att vi kommer att ses på Old Trafford efter matchen, så att han vet att jag alltid kommer att stå honom nära, vara vänner, och att jag kommer att vara där och prata med honom i Manchester, säger José Mourinho enligt The Guardian.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela