Stockholm

Zlatan lovar att sänka United på onsdag

Allas ögon kommer att riktas mot Inters världsanfallare under returmatchen mot Manchester United.


Läs mer

Inter och Zlatan Ibrahimovic blev stundtals utspelade hemma på Giueseppe Meazza mot Manchester United i en första åttondelsfinalen i Champions League. Efter den matchen hamnade Inter i en liten formsvacka, mest på grund av Ibrahimovic lättare muskelskada. Men i lördags gjorde den store svensken comeback och lobbade redan efter två minuter in sitt femtonde mål i Serie A den här säsongen. Det var ett supermål signerat Zlatan som sänder klara signaler till de brittiska öarna: Vi är redo.

– Jag kommer att sänka United, säger Zlatan enligt brittiska The Sun.

Inter har de senaste åren lekt sig fram i Serie A, men i Champions League har laget ständigt underpresterat. Mästartränaren José Mourinho är den som ska vända på trenden, men det är Zlatan som ändå blir den som allas ögon kommer att vara riktade mot. Och han lovar ett Inter med pondus.

– Huvudsaken är att jag känner mig i mycket bra form, säkert mycket bättre än för några dagar sedan. Jag försöker att göra bra ifrån mig och jag kan nu ge mitt bästa, sa Zlatan till Inters hemsida.

– Detta är Champions League och då kan allt hända. Vi kommer att spela med ett stort självförtroende och inte stressa. Vi åker till Old Trafford för att vinna.

På onsdag 20.45 drabbar mästarlagen samman på Old Trafford.

Se en ung Zlatan berätta om sin mamma

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.