Om Zlatan säljs tror Genoas president att Milan kommer att köpa in en anfallare och en back för att täcka luckan efter Zlatan och Silva.
1 av 3
Om Zlatan säljs tror Genoas president att Milan kommer att köpa in en anfallare och en back för att täcka luckan efter Zlatan och Silva. - Foto: Antonio Calanni/SCANPIX
...Enrico Preziosi som också dementerar att 27-åringen ska vara klar för Zenit: "Vi har ingen överenskommelse med Zenit om Granqvist."
2 av 3
...Enrico Preziosi som också dementerar att 27-åringen ska vara klar för Zenit: "Vi har ingen överenskommelse med Zenit om Granqvist." - Foto: ITALO BANCHERO/SCANPIX
Milan kan komma att köpa Andreas Granqvist för pengarna de får för Zlatan: "Vi står till Milans förfogande", säger Genoas ägare och president...
3 av 3
Milan kan komma att köpa Andreas Granqvist för pengarna de får för Zlatan: "Vi står till Milans förfogande", säger Genoas ägare och president... - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

Zlatans flytt – Granqvists lycka(?)

Zlatan Ibrahimovic övergång till PSG sägs bli klar på måndagen. Det kan glädja landslagskompisen Andreas Granqvist som länge har ryktats till Milan: "Om Milan vill köpa spelare från Genoa kommer vi stå till deras förfogande."


Cirkusen kring Granqvist

Under hela våren har den 27-årige landslagsbacken Andreas Granqvist ryktats vara på väg till Milan.

Efter EM, då Granqvist startade varje match, har istället ryska Zenit legat närmast till hands.

Men nu öppnar alltså Genoas president Enrico Preziosi för en flytt till Milan igen.

GENOA. Zlatan Ibrahimovic är på den lilla ön Formenta utanför Ibiza tillsammans med Ignazio Abate och Filippo Inzaghi på semester.

Så fort agenten Mino Raiolas förhandlingar är klara med Paris Saint-Germain kommer 30-åringen flyga till Paris för att skriva på kontraktet.

Uppgifterna i helgen sa att affären ska bli klar under måndagen – något som även öppnar för Andreas Granqvist.

"Vi har ingen överenskommelse med Zenit"

Under hela våren har den svenske landslagsbacken ryktats vara på väg till Milan.

Den senaste tiden har dock 27-åringen kopplats ihop med Zenit – men Genoas ägare och president Enrico Preziosi dementerar att någon affär med den ryska toppklubben ska vara klar.

– Vi har ingen överenskommelse med Zenit om Granqvist, säger han till en lokaltidning i Genoa och öppnar samtidigt för att Milan kan köpa den svenske landslagsbacken.

"Vi står till Milans förfogande"

– Den största delen av pengarna som Milan får efter försäljningen av Thiago Silva och Ibra kommer mest troligt gå till att köpa en toppspelare. Med de summorna kommer det säkerligen finnas plats för att Milan värvar två spelare, en försvarare och en anfallare. Och vill Milan köpa spelare från Genoa, kommer vi stå till deras förfogande, säger Preziosi.

Med andra ord kan pengarna Milan får för sina försäljningar leda till att vi får en ny svensk i Milan. Vad säger Andreas Granqvist om det?

/
/
/
/
PSG
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!