Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mourinho dissar Beckham

- 30/03/2009, 02:41 -

"USA behöver spelare som inte bara kommer och spelar för pengarna."

David Beckham blev en av världens bäst betalade fotbollspelare när han lämnade Real Madrid för LA Galaxy sommaren 2007. I januari i år lånades Beckham ut till AC Milan. Men när lånet var klart och han skulle komma tillbaka till USA beslutade han sig för att stanna.

När Inters tränare Jose Mourinho – som just nu befinner sig i USA –berättar för The Sun om vad han tycker om fotbollen i USA är det nära till hands att tänka att det är Beckham han syftar på när han säger:

– Fotbollen i USA måste locka över spelare som inte bara kommer för pengarnas skull och sedan lämnar landet. USA behöver spelare som vill arbeta i det här landet och verkligen lyfta fotbollen här, sade Mourinho till The Sun.

Beckham är inte den förste spelaren som kom, slog och drog i USA. Redan 1975 begav sig Pelé till USA och avrundade sin karriär med spel i New York Cosmos i den amerikanska proffsligan NASL där han sista säsongen var klubbkamrat med Franz Beckenbauer.

Se Beckham göra mål för LA Galaxy:

Skrivet av: