Tisdag 25 Jan
Stockholm

Gazza: Mitt ex har förgiftat min son

Paul Gascoigne kan inte förstå hur exet Sheryl kunde låta en tevedokumentär utnyttja hans son.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tragiken kring den engelske legendaren fortsätter. Nyligen avslöjades det att Paul Cascoignes 12-årige son Regan hoppas att den kände fadern dör. I en tevedokumentär som engelska Channel 4 filmat och producerat säger han tror att fadern kommer att dö och att han hoppas han går ifrån honom väldigt snart. Ni kan ju föreställa er den efterföljande chocken när "Gazza" fick höra om sin sons uttalande. Nu slår han tillbaka - mot exet Sheryl.

– Hon har förgiftat min sons sinne och vänt våra barn mot mig. Jag kan inte förstå hur hon kan låta en 12-åring vara med i en dokumentär på det sättet. Dessutom är det helt sjukt hur en dokumentärfilmare kan utnyttja en 12-åring.

– Jag skyller ingenting på honom. Han är min son och jag älskar honom och kommer alltid att göra det. Men hur kan en 12-åring föreställa sig det jag gått igenom? Han är 12 år för guds skull.

– Det syns att det här är Sheryls verk på långa vägar.

Just hatet mot det blonda exet är något "Gazza" gärna understryker. Enligt den gamle engelske hjälten så är hon fel person att döma honom då "hon genomfört fler skönhetsoperationer än Jordan och Elizabeth Taylor tillsammans".

– Att gå in i den vinbaren och träffa Sheryl för alla dessa år sedan var den dyraste drink jag någonsin haft. Hon vann det största lotteriet någonsin, säger han till The Sun.

Enligt en vän till Sheryl så har Gascoigne hittat på alltihop.

– Det finns film på när Paul sitter bredvid Regan. Det gick till och med så långt att Paul gav honom en kamera så han kunde filma sin pappa.

– Regan har varit med om en del och ville tala för sig själv, Paul hade inga problem med det, säger källan och menar att Paul nu ändrat sig då dokumentären blivit så känsloladdad.

"Gazza" har sagt att han inte kommer att titta på dokumentären när den sänds på måndag. Men erkänner en sak.

– 2008 var fruktansvärt, mitt värsta år hittills. Skillnaden den här gången är att jag vet vad jag måste göra. Jag kan aldrig mer dricka, då dör jag, konstaterar han.

Gazza har inte alltid varit ett tragiskt fyllo

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Många svenskpoäng när Anaheim vann

Publicerades: 1 timme sedan

Tröjor till stöd för Peng Shuai tillåts

Publicerades: 1 timme sedan

Minst åtta döda utanför matcharenan i Kamerun

Publicerades: igår 23:15

Fotboll-League championship

Publicerades: igår 23:00

Handboll-EM, herrar, mellanrundan, grupp 1

Publicerades: igår 22:15

Fotboll-Afrikanska mästerskapen

Publicerades: igår 22:10