Måndag 29 Nov
Stockholm

Newcastle värvar Gascoigne

Kanske en dag kommer vi se Gascoigne på en landslagströja igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Newcastle United har skrivit på med den nya Gazza. Den sjuårige systersonen till Paul Gascoigne själv.

Storheten Paul Gascoigne inledde sin krokiga karriär med några framgångsrika år i Newcastle United. Att hans moderklubb nu skriver på med hans släkting ger engelska medier Gazza-Mania.

Även om Cameron Gascoigne inte är aktuell för spel i A-laget förr än om tio, tolv, år är han en stor talang. Klubben scoutade honom då Cameron efter att han gjort hela otroliga 22 mål på en trettiominuters match.

Cameron avgudar sin morbror enligt mamma Lindsay, 35 år.

– Paul är en inspiration för Cameron på planen och jag hoppas att han lär från hans misstag. Han verkligen älskar sin morbror och är stolt över att ha Gascoigne tryckt på ryggen, säger Lindsay till Daily Star.

Pauls egna son däremot har sagt att han inte vill veta av sin pappa på grund av alla hans problem. Lindsay hoppas därför att Paul ska skärpa sig och bli kvitt med sina missbruk så han kan bli en god förebild för sin systerson.

– Min bror behöver bli bättre för han är en god man och förtjänar lycka. Men han är väldigt ivrig att hjälpa Cameron bli den bästa spelare han kan bli. Det ger honom något positivt att fokusera på, säger Lindsay till Daily Star.

Sen säger Lindsay det som en hel nation vill höra.

– Kanske en dag kommer vi se namnet Gascoigne på en landslagströja igen.

Gazza på sin formtopp.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela