Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gazza har hittat livselixiret

Sport | 24/01/2009 08:43

Paul Gascoigne har hittat sitt livs form på rehabiliteringscentret.

Paul Gascoigne spolar kröken ordentligt. Hans rehabilitering från alkoholen och drogerna går bättre än någon väntat sig. Den fallne fotbollsstjärnan inspireras av sina tre barn i kampen mot lasterna, och har aldrig varit i så bra form som när han la fotbollsskorna på hyllan.

41-åringen Gazza rehabiliteras sedan tre veckor tillbaka på Tony Adams Sporting Chance Clinic. Den forne mittfältaren i Tottenham och Newcastle öppnade nyligen upp sig för gästen Daryl Punnet.

– Jag mår toppen, och jag har bestämt mig för att inte låta detta besegra mig. Just nu befinner jag mig på det bästa stället jag har varit på väldigt länge, sa Gascoigne då till Punnet, enligt The Sun.

– Det är fortfarande en lång väg att vandra, men jag känner att jag är på gång och på bättringsvägen, sa han.

Gascoigne har haft stora problem med att släppa flaskan sedan han la av med sin fantastiska fotbollskarriär. Några gånger tidigare har han misslyckats med rehabiliteringar. Nu motiveras han av sina barn; adopterade Bianca, 22, och Mason, 19, samt Gazzas egen son tolvårige Regan.

Han har tillbringat åtskilliga timmar i gymmet och enligt Punnet ser han frisk och vältränad ut, och anses vara i sin bästa fysiska form sedan hans glansdagar på fotbollsplanen. Till exempel bär Gazza en särskild jacka, som gör att han svettas mer under sin fitnessträning.

Skådespelaren Vinnie Jones har tidigare försökt muntra upp Gazza genom att erbjuda honom en huvudroll i en realityserie, som är under planeringsstadiet.

Skrivet av: