Onsdag 16 Jun
Stockholm

Stokestjärna slog lagkamrat

Anfallstjärnan Fuller utvisad efter internbråk i förlustmatchen mot West Ham.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stokes anfallsstjärna Ricardo Fuller visades ut i dagens möte med West Ham efter att ha attackerat sin lagkamrat Andy Griffin, skriver TV4 Fotbollskanalen.

I samband med att West Ham kvitterade i 51:a matchminuten mot Stoke blev Ricardo Fuller arg på försvararen Andy Griffin. De båda Stokespelarna rök ihop i en bisarr situation som slutade med att Fuller slog till sin lagkamrat.

Domaren Mike Jones tog omedelbart upp det röda kortet och anfallaren fick lämna planen. Tränaren Tony Pulis var fåordig när den brittiska pressen frågade om händelsen efter matchen.

– Vi har en bra grupp av spelare som bryr sig. Och Ricardo Fuller brydde sig för mycket. Men vi löser det här internt, inte via media, sa Pulis.

Enligt lokaltidningen This is Staffordshire riskerar nu Fuller ett disciplinstraff från sin klubb på tre matchers avstängning. Och sannolikt ett högt bötesbelopp dessutom.

Matchen slutade 2-1 till West Ham efter segermål av Diego Tristan och Carlton Cole. Stokes tidiga ledningsmål gjordes av Abdoulaye Faye.

Se händelsen här:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela