Beckham till Big Brother

- 21/12/2008, 12:54 -

Kalsongreklamen täckte Milano när Beckham fick sin nya rödsvarta tröja.

I går visade David Beckham upp sin nya rödsvarta tröja med nummer 32 på ryggen. Därmed började hans italienska äventyr.

Nu gnider klubbägaren Silvio Berlusconi händerna för sin nya höna som värper guldägg. Även om Beckham inte sätter en enda frispark under de tio veckorna han spelar för Milan förväntas Beckham ändå dra in i runda slängor 810 miljoner kronor. I det beloppet står tröjförsäljningen bara för en markant andel.

Mediemogulen Berlusconi har nämligen andra storartade planer för sin värvning. Nu vill han få med den välkände spelaren i italienska motsvarigheten till Big Brother som heter Grande Fratello.

– Beckham är en väldigt stark profil så det skulle bli en stor tittarsuccé om de fick med honom, säger en tevemedarbetare.

– Alla fotbollstjärnor medverkar i teveunderhållning under säsongen. De flesta showerna görs av Berlusconis medieimperium. Och eftersom Berlusconi äger AC Milan lär Beckham vara med i åtminstone ett program. Troligast Grande Fratello, säger tevemedarbetaren till Daily Star.

Berlusconi tar därför väl om hand som sin fotbollsstjärna. När David och frun Victoria flögs in var det med Berlusconis privata jet värd 174 miljoner kronor. När de sen åkte in i Milano var staden täckt av den välkända Armani-reklamen med den välhängda Beckham. Det italienska äventyret har bara börjat.

Se när Totti var med i Big Brother.

Skrivet av: