Kändistätt Big Brother i England

Den stora snackisen i Storbritannien är de nya deltagarna i Big Brother.


I går anlände de till det smått ökända Big Brother-huset. Övervakade av miljoner tittare kommer det bli deras hem i några veckor framöver. Och det är ett gäng avdankade kändisar som tar plats i huset. Bland dem finns en svenska.

Ulrika Jonsson kan sägas vara det svenska bidraget. Hon har tidigare arbetat som programledare men på senare tid sjunkit allt längre ner på kändislistan. För den nätta summan av 120 000 pund, drygt 1,3 miljoner svenska kronor, har Jonsson tackat ja till Big Brother. Och hon är inte den enda.

Även Mini Me, känd från Austin Power-filmerna, är med i realitytåget. Mutya Buena, Coolio, Latoya Jackson. Listan kan göras lång. Men trots raddan av kändisar hotas programmet av bojkott. Anledningen är att programcheferna beslutat att inte sända inifrån huset dygnet runt.

– Hela poängen med Big Brother är att det är en realityshow och vi borde få se vad som händer. Allt vi får är en urvattnad version av det de vill att vi ska se. Channel 4 vill bara kunna stoppa att något kontroversiellt sänds och undvika kritik, säger en kritiker enligt Daily Star.

Något som tevebolaget Channel 4 förnekar. Men nu hotar fansen med att inte rösta och även att bojkotta programmet helt och hållet.

Mini Me är känd från:

Minns ni Coolio?

Vill vi minnas Latoya Jackson?

Mutya Buena var med i Sugababes:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!