Juventus tappade poäng på stopptid

Hattrick av Chievos Pellissier.

Vilken match för Chievo, borta mot Juventus i Turin. Högt tempo och underhållande fotboll. Och framförallt vilken match för Sergio Pellissier. Mål i minut 25, 44 och 90. Sista målet kom på stopptid, och fastställde slutresultatet till 3-3.

Giorgio Chiellini kvitterade för Juventus i 34:e minuten, men Pellissier svarade tio minuter senare. Åtta minuter in i andra halvlek kvitterade Juventus genom ett självmål. När sedan Vincenzo Iaquinta gjorde 3 - 2 pustade många ut i Turin. Men detta var Sergio Pellissiers dag.

På stopptid tappar backen Olof Mellberg bollen på sin kant, Antonio Langella når Pellissier med sin crossboll, och succén för Chievo är ett faktum.

Gapet mellan tvåan Juventus och ettan Inter ökade i och med två förlorade poäng för Juventus. Det luktar scudetto för Inter.