Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Självmål räddade Inter

- 06/04/2009, 05:02 -

Zlatan Ibrahimovic spelade fram till segermålet.

Zlatan Ibrahimovics Inter vann i söndagens omgång i italienska ligan borta mot Udinese med 1-0. Målet kom turligt i 76:e minuten och framspelare var Zlatan Ibrahimovic. Med hjälp av några snabba vrickningar med fötterna hittade han Patrick Vieira som störtade in i straffområdet. Fransmannen fick dock inte kontroll på bollen, men det fick inte heller Udineseförsvararen Mauricio Isla som stötte bollen i eget mål.

Segern var Inters fjärde raka och i och med att Juventus fick nöja sig med 3-3 hemma mot Chievo - tre mål av Chievos anfallare Sergio Pellissier, det sista på tilläggstid - är försprånget nu uppe i nio poäng.

Åtta omgångar återstår och det mesta talar för att Inter tar sin tredje ligatitel i följd. Även säsongen 2005/2006 vann Inter ligan, men först sedan Juventus dömdes att bli av med ligatiteln på grund av mutade domare och arrangerade resultat.

Skrivet av: