Milan i osannolik vinst mot Lecce

Filmexperten Filippo Inzaghi tvingades stanna abrupt efter sitt 2-0-mål, och åttonde ligamål för säsongen, och be lagkamrater att sträcka ut hans krampdrabbade ben. Det var alltså mycken möda som krävdes för att Milan till slut skulle ta hem segern mot försvarande Lecce i Serie A.

När det bara var tre minuter kvar av matchen såg Lecce fram emot att ta med sig en poäng i Milanmötet på San Siro. Men de drömmarna grusades plötsligt.

Philippe Senderos gick upp efter en hörna och nickade in matchens första mål, efter att bollen nuddat vid Ronaldinhos bakhuvud. Bollen ändrade riktning och blev omöjlig att ta för Lecces målvakt Franesco Benussi, enligt eurosport.se.

Milans mål förlöste offensiven och laget pressade Lecce hårt i slutminuterna, vilket gav resultat. Endast någon minut efter första målet kunde Inzaghi peta in 2-0.