Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Liverpool på väg mot nytt mirakel?

Sport | 14/04/2009 08:56

Matchen pågår.

Ingen Steven Gerrard, men det tycks gå bra ändå. I nuläget står det 2-2. Vid 4-2 går Liverpool vidare.

Liverpools mirakelvändning känns allt mer avlägsen.

Matchen pågår.

Rafael Bentez är beredd att plocka in Steven Gerrard i kvällens Champions Leage-möte mot Chelsea. Trots mittfältarens skador känner han sig redo att ta in honom från start. Och Bentez tar en stor risk genom att inte låta Gerrard sitta på bänken under kvartsfinalen, men tror att ett tidigt mål i matchen får Chelsea ur balans.

–Gerrard vill spela. Vi behöver folk som är 100 procent friska nu, så det vore en stor risk, men han är en nyckelspelare för oss. Om han har möjlighet så vill jag gärna att han är med från start i matchen mot Chelsea, menar Liverpooltränaren, enligt The Guardian.

Tränaren säger att de senaste vinsterna kan ha stigit Chelsea åt huvudet, och att detta kan vara till Liverpools fördel.

– De tror att det redan är avgjort, men det är förståeligt. Vi måste tänka att vi fortfarande kan vinna, tillägger Bentez.

Chelsea - Liverpool, Stamford Bridge, TV6, klockan 20:45.

Skrivet av: