Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barcelona jagar Daniel Agger

Sport | 15/04/2009 16:35

Dansken vill lämna Liverpool - Barca senaste klubben att visa intresse.

Dansken Daniel Agger är på väg att lämna Liverpool. Hans kontrakt med klubben går ut 2010, men mittbacken verkar inte vilja stanna. Enligt The Mirror har Liverpool erbjudit Agger ett förlängt kontrakt som skulle ge honom en lön på 55 000 pund, cirka 670 000 kronor, i veckan. Men Agger säger att det inte handlar om pengar. Han är missnöjd med sin roll i laget och tycker att han får för lite speltid.

–Jag har kommit till ett läge i min karriär då jag behöver spela. Jag stannar gärna i Liverpool, men som det ser ut nu, vet jag ärligt talat inte hur det blir, säger 24-åringen.

Det har tidigare ryktats om att Agger skulle vara på väg att flytta till Italien. Milan och Juventus har visat intresse. Nu ger sig även Barcelona in i jakten på dansken. Den spanska klubben hade scouter på plats på Anfield i helgen när Agger och Liverpool mötte Blackburn. Enligt uppgift befann sig scouterna även på Stamford Bridge under gårdagens Champions League-kvartsfinal. Då var dock Daniel Agger petad. Skrtl och Carragher bildade mittlås för Liverpool.

Skrivet av: