Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ingen fortsättning för Guus Hiddink

Sport | 14/04/2009 08:52

Bruce Buck: "Det här är en helt tillfällig lösning."

Trots att både Guus Hiddink själv och Chelseas ledning flera gånger påpekat att hans roll som manager i klubben är högst tillfällig har spekulationerna om en fortsättning vägrat dö.

Nu går Chelseas direktör, Bruce Buck, ut och försöker sätta punkt för snacket en gång för alla.

– Guus Hiddink kom hit som en tillfälligt för två månader sedan och det är tack vare det ryska fotbollsförbundet som han kunde komma. Det är en helt tillfällig lösning, säger Bruce Buck, Chelseas direktör, på klubbens hemsida.

– Det har varit mängder av spekulationer kring att han ska stanna – särskilt som han gjort ett väldigt bra arbete. Så är inte fallet, fortsätter han.

I stället menar Buck att det pågår en process för att försöka hitta en permanent lösning på managerfrågan.

– Det är upp till styrelsen att hitta en ny manager för ett längre uppdrag - det är en process vi startat som är pågående. Allt du kan läsa vid det här stadiet är bara spekulationer. När vi har en överenskommelse klar för en ny manager kommer vi tillkännage det, säger Bruce Buck på klubbens hemsida.

Skrivet av: