Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ferguson vansinnig på Benitez

Sport | 18/04/2009 20:43

Manchestertränaren bildar front med Sam Allardyce.

Liverpooltränaren Rafael Benitez fortsätter att ta tid och kraft från Alex Ferguson. Manchesterbossen går till hatattack mot Benitez i sitt senaste utspel och anklagar honom för att vara oförskämd och arrogant.

– Det är en sak med hans arrogans som man inte bara kan förlåta och det är hans förakt för Sam vid förra veckan när Liverpool gjorde sitt andra mål mot Blackburn, säger Ferguson, enligt The Sun.

Han hänvisar till en händelse vid förra söndagen, där Benitez, enligt Ferguson, i ett samröre med Sam Allardyce vid Anfield agerade respektlöst.

– Såg ni det? Det var helt fyllt med förakt. Han bara "nu är matchen slut", säger Ferguson.

Manchestertränaren menar att Benitez visade prov på högfärdigt beteende mot Blackburn och Allardyce efter det andra målet.

– Hans agerande var respektlöst och rätt förödmjukande. Efter det andra målet sträckte han ut sina armar och krossade dem, säger Rovers Allardyce, enligt The Sun.

Enligt en källa nära Benitez skrattar han bara åt Fergusons senaste hatattack.

Skrivet av: