Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Francesco Totti tog på sig hjälterollen

Sport | 19/04/2009 19:56

Roma allt närmare en plats i Champions Leauge efter 3-2 mot Lecce.

Francesco Totti tog på sig huvudrollen i Romas match mot Lecce i dagens upplaga av Serie A-fotbollen. Han blev den stora hjälten efter att ha gjort två mål och nu är en Champions League-plats plötsligt inte lika avlägsen för Roma.

Lagkaptenen Totti bäddade för segern och Roma var ytterst taggat i matchinledningen. Efter bara 30 minuter ledde laget med 2-0. Redan efter tre minuter nätade Totti och Matteo Brighi utökade strax därefter med 2-0 när en kvart hade gått.

Nästjumbon Lecce gav inte upp för det. Påpassligt ordnade Gianni Munari 1-2 i den 31:a minuten och när bara tio minuter hade gått av andra halvlek kvitterade Dimitrios Papadopoulos.

Läget kom för Totti igen. Julio Baptista bäddade för straffen och Totti kunde inte förvalta straffen bättre. Segern för Roma innebär att laget bara är fem poäng efter Genoa i striden om en Champions League-plats när sex omgångar återstår av Serie A.

Skrivet av: