Rasmus Elm riskerar missa Finland

Lagerbäck: "Smärtar när han slår till bollen".


Finland, Råsunda fotbollsstadion, klockan 20:00 står på menyn för landslaget i morgon, onsdag. Någon som riskerar att missa festen är Rasmus Elm. Kalmars guldpojke stod över dagens landslagsträning med en skada i höger fot.

– Det är ingenting som är trasigt men det smärtar när han slår till bollen. Vi bedömde att det var bättre att han fick vila i dag, säger förbundskaptenen Lars Lagerbäck.

Huruvida den i startelvan numera givne Elm kan spela mot Finland eller inte är än så länge oklart. Men skadan är inte av någon allvarligare sort, vilket gör VM-kvalmatchen mot Ungern i början av september utom fara.

Den svenska startelvan mot Finland får spelarna reda på runt lunch på onsdagen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

2 timmar sedan
När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

2 timmar sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

2 timmar sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

3 timmar sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.