Fredag 21 Jan
Stockholm

Han är Dungas ersättare

Ramalho ersätter Dunga som förbundskapten för Brasilien.
Ramalho ersätter Dunga som förbundskapten för Brasilien. Foto: Nelson Antoine/AP/SCANPIX

Efter att Dunga avgick har Brasilien jagat en ny förbundskapten. Under dagen blev det klart att Muricy Ramalho, 54, kommer att ersätta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

BRASILIEN. Direkt efter att Brasilien åkte ut ur VM i Sydafrika så sade Dunga upp sig. Sedan dess har det brasilianska fotbollsförbundet jagat en ny förbundskapten. Den förre guldtränaren Luiz Felipe Scolari har ryktas vara en kandidat, men han var inte intresserad av att avsluta sitt uppdrag med Palmeiras.

Under dagen blev det klart vem som blir den nya förbundskaptenen. Efter ett möte med Ricardo Teixeira, högsta hönset i förbundet, är det nu klart att Muricy Ramalho, som till vardags tränar Fluminense, tar över det stjärnspäckade landslaget, skriver Daily Mail.54-åringen har dock kontrakt med sin brasilianska klubb och måste komma överens om lösning innan han kan presenteras.

Fluminense-tränaren är en rutinerad herre. Han har varit tränare under två decennier och har skördat stora framgångar med São Paulo där det blev tre ligatitlar mellan 2006 och 2009.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

bilsport-Rally, VM-deltävl 1 av 13

Publicerades: 1 timme sedan

Hazard hjälte – första målet på åtta månader

Publicerades: 1 timme sedan

Jota skickade Liverpool till final

Publicerades: 1 timme sedan

Fotboll-Engelska ligacupen

Publicerades: 1 timme sedan

OS-spelarna bakom 14:e raka segern

Publicerades: 1 timme sedan

golf-USA-touren, damer

Publicerades: 2 timmar sedan