Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham vägrar sluta

- 13/08/2010, 11:46 -
David Beckham får inte återvända till landslaget.
1 av 2

David Beckham får inte återvända till landslaget.

Bernat Armangue/AP/SCANPIX

Ännu en gång är det Fabio Capello som sparkar ut den engelske mittfältaren.
2 av 2

Ännu en gång är det Fabio Capello som sparkar ut den engelske mittfältaren.

PAUL WHITE/AP/SCANPIX

David Beckhams landslagskarriär mördades på en presskonferens. Förbundskaptenen Fabio Capello

LOS ANGELES. I onsdags mördade förbundskaptenen Fabio Capello David Beckhams landslagskarriär. Men någon avtackningsmatch vill inte ens den 35-årige mittfältaren tänka på, som kommer att göra allt för att kunna återvända till det engelska landslaget.

Den 17:e november är det tänkt att England ska möta Frankrike på Wembley. Då ska även Beckham tackas för alla sina år och sin insats för England. Men Mirror menar att Beckham vägrar spela någon hyllningsmatch, då han har alla intentioner att göra comeback för "the Three Lions" och förhoppningsvis även bli uttagen till EM i Polen/Ukraina 2012.

Har nobbats förut

Hur det kommer att bli återstår naturligtvis att se. Capello bänkade Beckham när båda två befann sig i Real Madrid. Den italienske tränaren var dock tvungen att ta tillbaka engelsmannen, som senare gjorde succé det sista halvåret när den spanska jätteklubben tog guld 2007. Frågan är om han tvingas göra det nu?

– Jag håller på att förändra allting och vi måste gå framåt, säger förbundskaptenen.