Söndag 16 Maj
Stockholm

Dulee sparkas från landslaget efter skandal

Dioh Williams var även han ute och roade sig.
1 av 2
Dioh Williams var även han ute och roade sig. Foto:
Dulee Johnson har skickats hem.
2 av 2
Dulee Johnson har skickats hem. Foto:

Dulee Johnson har hamnat i blåsväder igen. Men den här gången är han inte ensam.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MONROVIA. AIK:s Dulee Johnson och den förre Häckenspelaren Dioh Williams samt Francis Doe sparkas från det liberiska fotbollslandslaget.

När en rutinkontroll gjordes klockan två på morgonen upptäcktes det att spelarna inte befann sig på spelarhotellet. Den ungerske förbundskaptenen Bertalan Bicskei var inte nådig och enligt Liberiansoccer.com skickades spelarna genast hem.

De tre spelarna nekar dock att de hade lämnat hotellet. Men Bicskei har alltså bestämt sig, så det blir ingen landskamp mot Zimbabwe för spelarna.

Förolämpade fotograf

Enligt tidningen Frontpage Africa ska AIK-stjärnan dessutom ha förolämpat en fotograf och förstört hans kamera. Fotografen har lämnat in en anmälan.

 Tidningen skriver att trion hade varit ute och druckit och sedan misslyckat med att ta sig tillbaka till sitt rum. Andra rapporter menar att Doe kom tillbaka till sitt rum berusad.

– Det är beklagligt att jag kommit till Liberia för att spela fotboll, men att jag nu inte får vara med på grund av några av mina vänner (andra spelare som har skvallrat om trions festnatt). De vill inte att jag ska spela. Min mamma har åkt hit från USA för att se mig spela. Vad ska jag nu säga till henne? säger Doe till BBC.

Kommentera
Kopiera länk
Dela