Dioh Williams var även han ute och roade sig.
1 av 2
Dioh Williams var även han ute och roade sig.
Dulee Johnson har skickats hem.
2 av 2
Dulee Johnson har skickats hem.

Dulee sparkas från landslaget efter skandal

Dulee Johnson har hamnat i blåsväder igen. Men den här gången är han inte ensam.


MONROVIA. AIK:s Dulee Johnson och den förre Häckenspelaren Dioh Williams samt Francis Doe sparkas från det liberiska fotbollslandslaget.

När en rutinkontroll gjordes klockan två på morgonen upptäcktes det att spelarna inte befann sig på spelarhotellet. Den ungerske förbundskaptenen Bertalan Bicskei var inte nådig och enligt Liberiansoccer.com skickades spelarna genast hem.

De tre spelarna nekar dock att de hade lämnat hotellet. Men Bicskei har alltså bestämt sig, så det blir ingen landskamp mot Zimbabwe för spelarna.

Förolämpade fotograf

Enligt tidningen Frontpage Africa ska AIK-stjärnan dessutom ha förolämpat en fotograf och förstört hans kamera. Fotografen har lämnat in en anmälan.

 Tidningen skriver att trion hade varit ute och druckit och sedan misslyckat med att ta sig tillbaka till sitt rum. Andra rapporter menar att Doe kom tillbaka till sitt rum berusad.

– Det är beklagligt att jag kommit till Liberia för att spela fotboll, men att jag nu inte får vara med på grund av några av mina vänner (andra spelare som har skvallrat om trions festnatt). De vill inte att jag ska spela. Min mamma har åkt hit från USA för att se mig spela. Vad ska jag nu säga till henne? säger Doe till BBC.

AIK
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

2 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

2 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

3 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.