Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sverige redo - alla spelare tränade

Erik Hamrén har alla spelare att välja mellan.
1 av 2

Erik Hamrén har alla spelare att välja mellan.

JESSICA GOW/SCANPIX

2 av 2

JESSICA GOW/SCANPIX

Sport | 11/10/2010 15:29

"Vi har alla 19 spelare att välja mellan", säger förbundskaptenen Erik Hamrén.

AMSTERDAM. Bara dagen återstår till landslagets kanske svåraste uppgift för i år. I dag, när det sista träningspasset hölls innan EM-kvalmatchen mot Holland, var alla spelare med och ska vara tillgängliga till morgondagens viktiga drabbning.

– Alla kunde träna och alla kunde fullfölja träningen. Så vi har alla 19 spelare att välja mellan om det inte händer något fram till matchen, säger förbundskaptenen Erik Hamrén på dagens presskonferens.

Spelare som Christian Wilhelmsson och Daniel Majstorovic, som båda två stördes av småskador, ska alltså kunna spela. Men precis som vanligt vägrade Hamrén berätta någonting om startelvan som ska ta sig an VM-finalisterna på Amsterdam ArenA.

– Ni får laget i morgon, när spelarna får det, vid 12-tiden. Där har vi haft ett antal olika startelvor och just nu är det två stycken som känns väldigt bra, säger han och menar även att han inte tar hänsyn till hur Holland kan komma att mönstra sin elva.

– Jag tror på att man ska ha fokus på det man själv kan påverka, det är vårt eget. Självklart ska vi ha koll på motståndarna men inte anpassa oss. Grundspelet är likadant och jag tror på att om man ska nå framgång så ska man lägga fokus på det egna spelet.

I morgon klockan 20:30 smäller det alltså på Amsterdam ArenA i en match som avgör vilket lag som tar ledarpinnen i grupp E.

Straffläggningen mot Holland 2004