Svensken har dominerat i Milan.
1 av 2
Svensken har dominerat i Milan. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

"Ska bli kul att spela med landslaget"

Stjärnan ser fram emot att få sätta på sig den blågula dressen igen.


Hyllas av fansen

I torsdags slog Zlatan Ibrahimovic till med ett nytt klassmål när Milan vann över Bari med 3-0 i den italienska cupen. Efter mötet hyllades han till skyarna av media - igen.

Men även av fansen.

"Ett väldigt bra mål och en bra insats också - som alltid. Zlatan är fantastisk", skrev signaturen Susan på forumet Red & Black som får medhåll:

"Han dominerade matchen fullständigt i 80 minuter", skrev en annan.

MILANO. Milan vill inte släppa honom. Men om Zlatan Ibrahimovic får som han vill så kommer den 29-årige anfallaren att ansluta till landslagssamlingen i Cypern och landskamperna den 8:e och 9:e februari.

– Jag kommer att åka med till Cypern. Det ska bli kul att spela med landslaget igen, säger "Ibra", som ser fram emot att få samlas med vissa lagkamrater, till Aftonbladet.

– Det ska bli kul att träffa Majstorovic, ”Chippen” och Mellberg igen, fortsätter han.

"Inget slumpmål"

Så sent som i torsdags slog den svenske stjärnan till med ett nytt jättemål när hans Milan segrade över Bari med 3-0 i cupen. Den förre MFF-spelaren avancerade in mot straffområdet, kollade upp och placerade bollen perfekt intill den bortre stolpen.

Om det var ett turmål? Knappast.

– Det var inget slumpmål. Jag tittade upp, såg läget och satte den precis där jag ville att den skulle vara, säger han till Aftonbladet.

Här är svenskens senaste jättemål..

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.