Söndag 28 Nov
Stockholm

Zlatan till attack mot Lagerbäck: "Det var fegt"

Zlatan Ibrahimovic går till attack mot allt och alla i sin självbiografi.
1 av 3
Zlatan Ibrahimovic går till attack mot allt och alla i sin självbiografi. Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Zlatan om Lagerbäcks beslut: "Det var fegt."
2 av 3
Zlatan om Lagerbäcks beslut: "Det var fegt.". Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Vid sidan av Lagerbäcks beslut att skicka hem Zlatan från EM-kvalmatchen mot Liechtenstein, var relationen mellan den tidigare förbundskaptenen och vår svenska superstjärna.
3 av 3
Vid sidan av Lagerbäcks beslut att skicka hem Zlatan från EM-kvalmatchen mot Liechtenstein, var relationen mellan den tidigare förbundskaptenen och vår svenska superstjärna. Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

"Jag är Zlatan Ibrahimovic" visar sig innehålla långt fler kontroversiella historier än vad man tidigare kunnat ana.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MILANO. Zlatan Ibrahimovics omtalade biografi har fått en extrem genomslagskraft i mediesverige. Nu dyker nästa stora bomb upp, nu går han till attack mot Lars Lagerbäck.

"Han var chefen. Varför gömde han sig bakom andra. Hade han varit man nog att säga: JAG har beslutat, det hade jag respekterat. Det där, det var fegt", så skriver Ibrahimovic om den tidigare förbundskaptenen, uppger tidningen Expressen.

Det var i samband med att Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg och Christian Wilhelmsson blev han hemskickad från EM-kvalsamlingen 2006, som han ska ha känt dem känslorna.

Redan tidigare har publicerade utdrag ur den kommande boken vittnat om en spricka i landslaget. Stämningen mellan Zlatan Ibrahimovic och Fredrik Ljungberg visade sig inte vara den bästa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela