Zlatan berättar knepet för hur sönerna känner igen alla hans hem.
1 av 3
Zlatan berättar knepet för hur sönerna känner igen alla hans hem. - Foto: SCANPIX/STELLA PICTURES
Zlatans nya husbygge i Offerdalsfjällen.
2 av 3
Zlatans nya husbygge i Offerdalsfjällen. - Foto: Jan Andersson/Länstidningen i Jämtland
Huset i Limhamn har inte varit helt lättsålt för familjen Seger/Ibrahimovic.
3 av 3
Huset i Limhamn har inte varit helt lättsålt för familjen Seger/Ibrahimovic. - Foto: Scanpix

Så håller Zlatans barn koll på alla boenden

Med lägenheter och villor över hela världen är det inte konstigt att Zlatans barn har svårt att hålla koll på vilket som är vilket. Nu berättar stjärnan hur de minns sina hus.


VM-kvalgruppen

Tyskland 10 poäng

Sverige 7 poäng

Irland 6 poäng

Österrike 4 poäng

Kazakstan 1 poäng

Färöarna 0 poäng

Zlatan Ibrahimovic och Helena Segers söner Maximillian, 6, och Vincent, 5, har blivit riktiga globetrotters redan i tidig ålder. Under deras liv har Zlatan hunnit flytta runt från Milano, Barcelona, Milano igen och nu Paris. Lägg där till att familjen Ibrahimovic/Seger har boenden i Miami, MalmöÖstersund och Stockholm så man kan ha förståelse för att det blir lite rörigt att kunna skilja hem från hem.

I en intervju med Kanal 5 berättar därför Zlatan knepet för att barnen ska veta vilket hus som är vilket.

"När ska vi till biohuset?"

– Vi har döpt olika. Här i Stockholm har vi ett hus som vi kallar vattenhuset. Huset i Malmö kallar vi biohuset. Så ungarna går runt och: "När ska vi till biohuset? När ska vi till vattenhuset?". Det är så de kopplat var de ligger, säger han till tevekanalen enligt Aftonbladet.

Zlatan tror inte att det ska vara några problem för barnen att flytta runt i Europa. 

– De är vana. Jag har satt in dem i den rytmen. Efter ett, två år ska vi flytta. Inga planeringar där, vi tar det som de kommer. De är fortfarande små barnen. Vi reser ganska mycket och har flyttat en del, men de vänjer sig.

"Bär landslagströjan med stolthet"

Under fredagen möter Sverige Irland på Friends Arena. VM-kvalmatchen är viktig för att skapa ett avstånd i tabellen för att kunna ta sig till VM i Brasilien 2014. När Zlatan får frågan om vad som är viktigast för honom, att vinna Champions League eller VM, tvekar han inte en sekund.

– VM-medalj med Sverige såklart. Varje gång jag får bara svenska landslagströjan gör jag det med en stolthet och en stor ära. Det är det största som finns för en fotbollsspelare att få representera ditt land, säger han i Kanal 5 enligt Aftonbladet

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.