Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så håller Zlatans barn koll på alla boenden

Zlatan berättar knepet för hur sönerna känner igen alla hans hem.
1 av 3

Zlatan berättar knepet för hur sönerna känner igen alla hans hem.

SCANPIX/STELLA PICTURES

Zlatans nya husbygge i Offerdalsfjällen.
2 av 3

Zlatans nya husbygge i Offerdalsfjällen.

Jan Andersson/Länstidningen i Jämtland

Huset i Limhamn har inte varit helt lättsålt för familjen Seger/Ibrahimovic.
3 av 3

Huset i Limhamn har inte varit helt lättsålt för familjen Seger/Ibrahimovic.

Scanpix

Sport | 22/03/2013 10:01

Med lägenheter och villor över hela världen är det inte konstigt att Zlatans barn har svårt att hålla koll på vilket som är vilket. Nu berättar stjärnan hur de minns sina hus.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Segers söner Maximillian, 6, och Vincent, 5, har blivit riktiga globetrotters redan i tidig ålder. Under deras liv har Zlatan hunnit flytta runt från Milano, Barcelona, Milano igen och nu Paris. Lägg där till att familjen Ibrahimovic/Seger har boenden i Miami, MalmöÖstersund och Stockholm så man kan ha förståelse för att det blir lite rörigt att kunna skilja hem från hem.

I en intervju med Kanal 5 berättar därför Zlatan knepet för att barnen ska veta vilket hus som är vilket.

"När ska vi till biohuset?"

– Vi har döpt olika. Här i Stockholm har vi ett hus som vi kallar vattenhuset. Huset i Malmö kallar vi biohuset. Så ungarna går runt och: "När ska vi till biohuset? När ska vi till vattenhuset?". Det är så de kopplat var de ligger, säger han till tevekanalen enligt Aftonbladet.

Zlatan tror inte att det ska vara några problem för barnen att flytta runt i Europa. 

– De är vana. Jag har satt in dem i den rytmen. Efter ett, två år ska vi flytta. Inga planeringar där, vi tar det som de kommer. De är fortfarande små barnen. Vi reser ganska mycket och har flyttat en del, men de vänjer sig.

"Bär landslagströjan med stolthet"

Under fredagen möter Sverige Irland på Friends Arena. VM-kvalmatchen är viktig för att skapa ett avstånd i tabellen för att kunna ta sig till VM i Brasilien 2014. När Zlatan får frågan om vad som är viktigast för honom, att vinna Champions League eller VM, tvekar han inte en sekund.

– VM-medalj med Sverige såklart. Varje gång jag får bara svenska landslagströjan gör jag det med en stolthet och en stor ära. Det är det största som finns för en fotbollsspelare att få representera ditt land, säger han i Kanal 5 enligt Aftonbladet