Torsdag 20 Jan
Stockholm

Efter sista träningen: "Det här är Ropsten liksom, slutstation"

John Guidetti.
1 av 5
John Guidetti. Foto: Bildbyrån
John Guidetti.
2 av 5
John Guidetti. Foto: Bildbyrån
Guidetti latjar på landslagsträningen.
3 av 5
Guidetti latjar på landslagsträningen. Foto: Bildbyrån
John Guidetti i U21-EM.
4 av 5
John Guidetti i U21-EM. Foto: Bildbyrån
Guidetti.
5 av 5
Guidetti. Foto: Bildbyrån

U21-grabbarna har haft den sista träningen tillsammans innan matchen mot Portugal i morgon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

U21-grabbarna har haft deras sista resa tillsammans som ett lag. I morgon är det final mot Portugal och efter det kommer de alla att gå skilda vägar.

– Den här matchen är ju sista punkten för det här U21-landslaget. Det har gått en lång tid, jag har varit med några olika generationer men det här är ju min generation, som det ska vara. Då har vi gått hela vägen. Det här är Ropsten liksom, slutstation. Alla kliver av efter att det är klart. Nu hoppas man att vi kliver ut och det är en solig dag och man kan hoppa i och bada, säger John Guidetti till Aftonbladet.

Bildkälla: Bildbyrån

Och motivation saknas inte. De har redan skrivit historia genom att ta sig genom dödens grupp, för att sedan ta sig till final genom en 4--1-seger mot Danmark.

– Jag ska ge allt jag har nu. Nu är det inga matcher kvar, ingen vila, ingenting. Nu finns det bara att ge allt, säger Guidetti till Aftonbladet.

Han fortsätter:

– Oavsett vad som händer i morgon är vi otroligt stolta. Jag är stolt. Vi har gjort det fantastiskt. Men som ledare, grupp och spelare vill vi ju ha finalen. Vi vill vinna den så himla mycket, säger Guidetti.

Ska du se matchen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela