Sverige firar Zlatans 1–0-mål. - Foto: Bildbyrån
Zlatan i en nickduell. - Foto: Bildbyrån
Svenska fans i Danmark. - Foto: Bildbyrån
5 av 5
Zlatan deppar efter en miss. - Foto: Bildbyrån

Zlatan gör det igen – satte 2–0 med magisk frispark

Zlatan fixar biffen!

Det danska laget startade i rasande fart och lyckades nästan ta ledningen i den 8:e minuten på hörna, men Kim Källström lyckades styra upp bollen i ribban och ut.

Men på en snygg hörnvariant i den 20 minuten gav Zlatan Ibrahimovic Sverige ledningen och sköt Sverige lite närmare EM nästa sommar.

Målet gav Sverige mer energi och de jobbade in sig i matchen ordentligt efter det.

I den 75 minuten gjorde Zlatan det igen. Med en fantastisk frispark utökade han till 2–0.

Bildkälla: Bildbyrån

Sveriges startelva: Andreas Isaksson; Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Erik Johansson, Pierre Bengtsson; Sebastian Larsson, Kim Källström, Oscar Lewicki, Emil Forsberg; Marcus Berg, Zlatan Ibrahimovic.

EM nästa sommar spelas mellan den 10 juni och 10 juli. Se till att ta ledigt i tid!

/
/
/
/
EM

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.