Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Släng dig i väggen Zara Larsson – här kommer den inofficiella EM-låten

- 19/05/2016, 17:39

Polarna Erik och Oskar har gjort en riktigt bra EM-låt som kommer få dig att bli sugen på svenska framgångar i sommar.

Den officiella EM-låten sjungs av Zara Larsson och David Guetta men nu har två svenska supportrar gjort en inofficiell EM-låt till det svenska landslaget.

Polarna, Erik Åberg och Oskar Nilsson, båda 20 år, lovade varandra att om Sverige skulle vinna mot Danmark så skulle de skriva en EM-låt. Och som ni alla vet så vann Sverige.

Sagt och gjort!

I februari började Erik skriva på låten och efter ett tag, och med mycket material att arbeta med hoppade Oskar in i leken. De börja fila på texten och byggde sedan upp låten tillsammans.

– Vi kände att vi ville skriva en EM-låt tillsammans, speciellt eftersom det är Zlatans sista mästerskap också, säger Erik när Nyheter24 pratar med honom.

För några dagar sedan blev låten klar och den har blivit en succé med 14 000 visningar på Facebook och Youtube.

– Det var nervöst i början när den släpptes eftersom vi hade jobbat med den så länge men sen började kompisarna dela den och verkade gilla videon, då blev det lättare.

– Vi hade satt som mål att få 5 000 visningar.

Den trettonde maj kommer Erik befinna sig i Paris för att se Sveriges öppningsmatch mot Irland. Och det är en optimistisk 20-åring som sätter sig på flyget till huvudstaden.

– Mot Irland vinner vi utan tvekan.

Tror du att du kommer få höra er låt väl på plats?

– Det hade ju varit drömmen att få höra vår låt på läktarna, det är ju nästan som en fotbollsramsa. Men det gäller nog att den får lite större spridning då.

Om du är lika taggad som Erik så borde du läsa om John Guidettis hårdträning inför EM och Zlatan Ibrahimovic syn på den officiella svenska EM-låten.

Tror du att Sverige vinner mot Irland i öppningsmatchen?