Irländska receptet inför EM-premiären: "Tackla Zlatan"

- 25/05/2016, 13:17

Martin Olsson berättar om snacket i Norwich med de irländska lagkamraterna Robbie Brady och Wes Hoolahan – som har klurat ut hur Sverige ska stoppas i EM-premiären.

Förberedelserna inför EM är i full gång. I dag tränade truppen på Stockholm Stadion där Erik Hamrén också offentliggjorde att Marcus Rohdén har kallats in temporärt till landslaget. Han kommer träna under med laget över matchen mot Slovenien (30 maj) och är en av tre potentiella reserver om skadedrabbade duon Albin Ekdal och Oscar Lewicki inte hinner bli speklara innan den definitiva truppen skickas in.

En annan spelare som lidit av skada är Martin Olsson, men vänsterbacken berättar att hans ljumskproblem inte är någon större fara.

– Jag känner att jag kommer vara klar till EM. När jag först fick skadan trodde jag inte det, men nu kan jag vara redo för premiären, säger han.

Sverige möter Irland i första gruppspelsmatchen och Olsson förklarar att det pratats en hel del med lagkamraterna i Norwich, Robbie Brady och Wes Hoolahan, som båda är en del av den irländska EM-truppen.

– De snackar hela tiden att de vill slå oss och att de kommer tackla Zlatan och allt det där. Det är mycket snack, säger Martin Olsson.

Se klippet i spelaren ovan.

Frossa i mer nyheter inför EM. Som att landslaget släpper en app där du kan chatta med stjärnorna och hänga med bakom kulisserna.

Tror du Sverige vinner EM-premiären mot Irland?