Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Durmaz känga till Bale: "Han får fortsätta grina"

- 07/06/2016, 19:02 -

Jimmy Durmaz delade ut en rejäl tackling mot Gareth Bale i mötet med Wales, och delade ut en verbal känga till Real Madrid-stjärnan efteråt.

Jimmy Durmaz fick inleda på bänken i träningsmatchen mot Wales i söndags. Men när han äntrade planen i den andra halvleken visade han mycket vilja. Inte minst när han tryckte till Real Madrid-stjärnan Gareth Bale rejält nere vid hörnflaggan – något som fick walesaren att ligga kvar och gräma sig länge i gräset.

– Den var väl inte så farlig. Han får fortsätta grina, säger Durmaz.


Det har varit mycket snack om vem som tar startplatsen på mittfältet i EM-premiären mot Irland: Durmaz eller Sebastian Larsson. Mot Wales startade den sistnämnde.

– Jag är alltid besviken om jag inte får starta, men jag visste att jag skulle få komma in så det var bara springa och kämpa. Jag vet vad jag går för och Erik (Hamrén) vet vart han har mig, säger Jimmy Durmaz.

Sverige drar igång EM den 13 juni mot Irland i Paris.


Missa inte att se Nyheter24:s premiäravsnitt av nya EM-magasinet Curva Birro, som kommer följa med under fotbollssommaren.

Borde Durmaz starta EM-premiären?