Jimmy Durmaz gav Gareth Bale en åktur – och hymlade inte vad han tyckte efteråt.
1 av 2
Jimmy Durmaz gav Gareth Bale en åktur – och hymlade inte vad han tyckte efteråt.
Jimmy Durmaz i aktion.
2 av 2
Jimmy Durmaz i aktion.

Durmaz känga till Bale: "Han får fortsätta grina"

Jimmy Durmaz delade ut en rejäl tackling mot Gareth Bale i mötet med Wales, och delade ut en verbal känga till Real Madrid-stjärnan efteråt.


Jimmy Durmaz fick inleda på bänken i träningsmatchen mot Wales i söndags. Men när han äntrade planen i den andra halvleken visade han mycket vilja. Inte minst när han tryckte till Real Madrid-stjärnan Gareth Bale rejält nere vid hörnflaggan – något som fick walesaren att ligga kvar och gräma sig länge i gräset.

– Den var väl inte så farlig. Han får fortsätta grina, säger Durmaz.


Det har varit mycket snack om vem som tar startplatsen på mittfältet i EM-premiären mot Irland: Durmaz eller Sebastian Larsson. Mot Wales startade den sistnämnde.

– Jag är alltid besviken om jag inte får starta, men jag visste att jag skulle få komma in så det var bara springa och kämpa. Jag vet vad jag går för och Erik (Hamrén) vet vart han har mig, säger Jimmy Durmaz.

Sverige drar igång EM den 13 juni mot Irland i Paris.


Missa inte att se Nyheter24:s premiäravsnitt av nya EM-magasinet Curva Birro, som kommer följa med under fotbollssommaren.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Durmaz starta EM-premiären?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

1 timme sedan

Stark högt upp i Texas

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?