- Foto: Nyheter24

Belgarnas hånramsa(?) mot Sverige: "Go home to your sexy wives!"

Stämningen mellan de svenska och de belgiska fansen har varit riktigt bra i Nice, men något slags hån kom belgarna med ändå. Om än lite oklart.


Sverige har tusentals fans på plats i Nice inför matchen mot EM-matchen Belgien, och även om belgarna inte är riktgt lika många så är de högljudda. Och ganska roliga.

Ett bevis på den goda stämningen fansen emellan är att den värsta ramsan som har sjungits på plats handlar om svenskarnas fruar, och det faktum att de är ganska sexiga.

Spana in de sköna belgarna i spelaren ovanför.

/
/
EM
Är svenska fruar sexiga?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

Frölunda föll – i stjärnans comeback

1 timme sedan
Frölundas lagkapten Hanna Olsson slet av muskelsenorna i baksida lår och säsongen såg ut att vara över. Men i den första semifinalen mot Luleå var stjärnan tillbaka. Trots det blev det förlust för Frölunda.

"Bajens" besvikelse: Missar slutspel i cupen

1 timme sedan
Depp i Hammarby. Jubel i Mjällby. Efter 1–1 går Mjällby vidare till kvartsfinal i svenska cupen – samtidigt som Hammarby är utslaget.

Så stöttades Henke Larsson under den framgångsrika karriären: ”Det är respekt”

idag 16:52
Henrik Larsson slog igenom ordentligt i och med Sveriges VM-brons i fotboll 1994. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om den folkkära fotbollsikonen.

Studio Allsvenskan: "Det är det värsta jag har sett"

idag 16:01
Malmö FF:s backstjärna Martin Olsson, 36, knockade Varbergs Robin Tranberg. Det får poddstjärnan Marcus Birro att rasa. – Det är det värsta jag har sett, säger han i Studio Allsvenskan.

Klara för OS som sista lag: "Kom som en chock"

idag 15:58
De trodde att OS-drömmen var körd. Då visade det sig att förbundskaptenen Tomas Bergman hade räknat fel – Sverige hade kvalificerat sig som sista lag. Vi kände "där rök OS-chansen". Det är kul att det inte är så, säger Sverigeettan Linda Bergström.