Mitchell Weiser i Bayern-mundering.
1 av 2
Mitchell Weiser i Bayern-mundering. - Foto: Michael Probst/TT Bild
David Alaba har gjort två mål på Sverige.
2 av 2
David Alaba har gjort två mål på Sverige. - Foto: Michael Probst/TT Bild

"Svenskdödaren" på tangabild – nu tvingas vännen be om ursäkt

Det tyska storlagets David Alaba och Mitchell Weiser har hamnat i trubbel sedan den senare lagt upp en avklädd bild på instagram.


MÜNCHEN. Det tyska löftet Mitchell Weiser, till vardags i Bayern München, publicerade under måndagen en bild på sig själv och Österikes stora stjärna David Alaba, i ett par kalsonger av den mindre varianten via Instagram. Han använde sig av hashtagen #photoyouwouldREALLYneverpost, vilket får en att undra vad som fick honom att dela med sig av det över huvud taget. 

Bildkälla: TT Bild

Det tyska löftet som gjort fyra matcher för mästarlaget i Bundesliga denna säsongen verkar sedan ha ångrat sig, och har nu tagit ner bilden från sitt instagram-konto. Vad som fick honom att ändra sig framgår inte, däremot twittrade han och bad om ursäkt, och sa att han nu skulle fokusera på viktigare saker.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ångrat en delning på sociala medier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Succéhästen avled vid världscupfinalen

Ett ja och två nej till VM-spel

2 timmar sedan
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.