Fredag 30 Jul
Stockholm

Lagerbäck: "Jag vet hur man stoppar Messi"

Nigeria tar sig an starka Argentina i VM-gruppspelet, men enligt Lars Lagerbäck blir det inga problem att stoppa Leo Messi och hans landsmän.- Vi behöver inte vara rädda för dem, säger Lagerbäck.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

NIGERIA. VM i Sydafrika ligger runt hörnet och Argentina är, som alltid, en av de stora favoriterna till titeln. Dessutom befogar landet över världens bästa spelare, Leo Messi, men ska man tro Lars Lagerbäck vet han hur man stoppar Barcelonas skicklige anfallare.

- Folk frågar mig hela tiden om Argentina och hur bra de är. Men vi behöver inte vara rädda för dem. Jag vet hur man ska stoppa Argentina och jag kommer att föra det vidare till mina spelare, säger Lagerbäck till nigerianska Vanguard och fortsätter:

-  Vi ska göra få misstag, frustrera dem och sedan gå till attack. Argentina har bra forwards, men de är inte så bra på att försvara sig. Om vi pressar dem så kan vi göra flera mål.

Aprilskämtet som lurade en hel fotbollsvärld

Alldeles nyligen skrev Nyheter24 om att Lars Lagerbäck kontroversiellt fråntagit Nwankwo Kanu kaptensbindeln och lämnat över ansvaret till unge John Obi Mikel. Rapporten tycktes vara för bra för att vara sann - och det var den också.

Kickoffnigeria, som publicerade nyheten, skriver nu att allting bara var ett lurigt aprilskämt och att kaptensbindeln fortfarande tillhör rutinerade Kanu.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24