- Foto: Scanpix

Lagerbäck: "Jag vet hur man stoppar Messi"

Nigeria tar sig an starka Argentina i VM-gruppspelet, men enligt Lars Lagerbäck blir det inga problem att stoppa Leo Messi och hans landsmän.- Vi behöver inte vara rädda för dem, säger Lagerbäck.


NIGERIA. VM i Sydafrika ligger runt hörnet och Argentina är, som alltid, en av de stora favoriterna till titeln. Dessutom befogar landet över världens bästa spelare, Leo Messi, men ska man tro Lars Lagerbäck vet han hur man stoppar Barcelonas skicklige anfallare.

- Folk frågar mig hela tiden om Argentina och hur bra de är. Men vi behöver inte vara rädda för dem. Jag vet hur man ska stoppa Argentina och jag kommer att föra det vidare till mina spelare, säger Lagerbäck till nigerianska Vanguard och fortsätter:

-  Vi ska göra få misstag, frustrera dem och sedan gå till attack. Argentina har bra forwards, men de är inte så bra på att försvara sig. Om vi pressar dem så kan vi göra flera mål.

Aprilskämtet som lurade en hel fotbollsvärld

Alldeles nyligen skrev Nyheter24 om att Lars Lagerbäck kontroversiellt fråntagit Nwankwo Kanu kaptensbindeln och lämnat över ansvaret till unge John Obi Mikel. Rapporten tycktes vara för bra för att vara sann - och det var den också.

Kickoffnigeria, som publicerade nyheten, skriver nu att allting bara var ett lurigt aprilskämt och att kaptensbindeln fortfarande tillhör rutinerade Kanu.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

1 timme sedan

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

2 timmar sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

2 timmar sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

3 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

idag 12:34
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.