Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lehmann sågar förstavalet - efter petningen

- 05/05/2010, 15:57

Scanpix

Jens Lehmann blev petad inför VM i Sydafrika och nu ger han svar på tal.- Om man vill bli världsmästare är det svårt att bli det med Manuel Neuer som nummer ett, dundrar målvaktsveteranen.

TYSKLAND. Jens Lehmann, 40, är känd för att ge en hel del kontroversiella uttalanden och på onsdagen spädde han på sitt omtalade rykte ytterligare. Tysken petades nämligen från VM-truppen till Sydafrika, och han blev minst sagt arg och gav en känga till förstavalet Manuel Neuner.

- Om man vill bli världsmästare är det svårt att bli det med Manuel Neuer som nummer ett. Han gör alltid misstag, säger Jens Lehmann till Bild.

Förutom Neuner tar även målvakterna Tim Wiese och Hans-Jörg Butt plats i Tysklands trupp. Butt förväntas bli bänkvärmare och tredjevalet för förbundskaptenen Michael Löw, men enligt Lehmann ska Butt inte ge upp.

- Om jag vore Butt skulle jag inte acceptera att sitta på bänken bakom Neuer och Wiese. Butt har en bra säsong bakom sig och borde ha ambitionen att spela, förklarar Lehmann.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24