Torsdag 18 Aug
Stockholm

Dags för Lagerbäcks debut: "Resultatet inte det viktigaste"

Lars Lagerbäck gör i kväll matchdebut som nigeriansk förbundskapten, men påpekar att resultatet inte är det viktigaste.- Vi vill se att spelarna agerar som vi vill att de ska göra, säger Lagerbäck.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

WATTENS. Efter två månader som förbundskapten för Nigeria gör Lars Lagerbäck äntligen sin första match från sidlinjen. Det afrikanska laget tar sig an Saudiarabien i österrikiska Wattens som uppladdning inför VM.

Svensken hoppas på att spelarna hunnit ta till sig den nya spelfilosofin och menar samtidigt att resultatet är långt ifrån det viktigaste.

- Jag hoppas att vi kan göra en väldigt bra match, det är viktigare än ett bra resultat, säger Lagerbäck till Expressen.

Chelseaspelare saknas

Nigerias största stjärna John Obi Mikel finns dock inte med truppen eftersom han för tillfället är i full gång med rehabilitering efter att ha opererat foten.

- Vårt medicinska team har en dialog med Chelseas läkare och de är väldigt positiva. Efter vad de har sagt så hoppas jag att han kan börja träna med oss på onsdag, förklarar Lagerbäck.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.