Tisdag 27 Sep
Stockholm

Bänknötare ska stoppa Messis Argentina

Nigerias backlinje består av bänkade spelare och det är dem som ska försöka stoppa Leo Messis framfart i premiärmatchen i VM.- Vi har mycket jobb kvar, säger assisterande förbundskaptenen Roland Andersson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SYDAFRIKA. Lars Lagerbäcks Nigeria höll visserligen nollan i uppladdningsmatchen inför VM mot Saudiarabien i går, men trots det råder det backkris i landslaget.

VM-premiären mot Argentina är mindre än tre veckor bort och enligt nigerianska sajten Kickoff kommer Joseph Yobo och Danny Shittu bilda mittbackspar i mästerskapet.

Båda spelarna huserar i Premier League, men under den senaste säsongen har dem fått infinna sig i att sitta på bänken. Framför allt gäller det Shittu, som inte spelat en enda ligamatch för sitt Bolton i år.

För Yobo har det blivit 17 matcher med Everton, men däremot har vänsterbacken Elderson Echiejile det ohyggligt tungt. Liksom Shittu har Echiejile inte fått spela någon match.

Nigeria går därmed en kamp mot klockan för att få ordning på försvarsspelet innan man ställs mot Leo Messi och kompani. Assisterande förbundskaptenen Roland Andersson menar dock att det är upp till tränarstaben att lösa problemen.

- Många av försvarsspelarna har egentligen inte tillräckligt med speltid. Man hade önskat att de hade haft det. Men det är vårt jobb nu att försöka få dem rätt, säger Andersson till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24
Toplist
Toplist
Toplist

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.