Robin van Persie såg till att Holland besegrade Mexiko.
Robin van Persie såg till att Holland besegrade Mexiko. - Foto: SCANPIX/AP

Van Persie tvåmålsskytt mot Mexiko

Robin van Persie är på väg mot storformen inför VM. Anfallaren gjorde Hollands båda mål i segermatchen mot Mexiko.

AMSTERDAM. Det var Arsenal-anfallaren Robin van Persie som såg till att Holland vann träningsmatchen mot Mexiko.

I den 17:e matchminuten tog Holland ledningen. Ett inlägg från vänsterkanten gick fram till van Persie som placerade in 1-0 bakom Francisco Guillermo Ochoa. Fyra minuter före halvtidsvilan punkterade han matchen. På ett inlägg från höger kom 26-åringen perfekt och dunkade in sitt andra mål i matchen på volley.

I andra halvlek gjorde både lagen flera byten och van Persie gick ut och ersattes av Milanproffset Klaas-Jan Huntelaar. I matchminut 74 reducerade Mexiko genom Javier Hernandez - som också blev slutresultatet.