1 av 4
- Foto: Scanpix
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Torres tränar igen: "Det är fantastiskt"

Fernando Torres har varit borta i över en månad på grund av en knäskada, men äntligen är han tillbaka i träning.- Han är en oerhört viktig spelare och hans mål är viktiga för oss, säger lagkamraten Gerard Piqué


SYDAFRIKA. Det var i mitten av april som Fernando Torres tvingades till operation efter att ha skadat sitt knä under en Premier League-match. Sedan dess har spanjoren ägnat sig åt rehabilitering, men i dag var han äntligen tillbaka på fotbollsplanen.

26-årige Torres deltog i Spaniens träningspass utan problem och ser ut att kunna starta i premiärmatchen i VM mot Schweiz den 16 juni. Tanken har länge varit att David Villa och Liverpoolanfallaren ska bilda anfallspar, precis som dem gjorde när Spanien tog hem EM för två år sedan.

Barcelonabacken, tillika landslagskamraten, Gerard Piqué var naturligtvis nöjd med att ha fått tillbaka Torres lagom till VM.

- Det är fantastiskt att han är tillbaka och tränar med oss. Han är en oerhört viktig spelare och hans mål är viktiga för oss. Jag hoppas verkligen att han är redo i första matchen mot Schweiz, säger Piqué till AP.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!