Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svennis: "Vi måste spela bättre"

Scanpix

Sport | 31/05/2010 15:28

Elfenbenskusten tappade en 2-0-ledning mot Paraguay och nu medger förbundskaptenen Sven-Göran Eriksson att hans landslag måste prestera avsevärt bättre i VM.

SYDAFRIKA. Sven-Göran Eriksson gjorde under gårdagen debut som förbundskapten för Elfenbenskusten och det började tämligen bra då både Didier Drogba och inbytte Souleymane Bamba hittade målet.

Men motståndaren Paraguay kom tillbaka och gjorde två snabba mål. Svennis var långt ifrån nöjd efteråt och konstaterade att man skulle gjort fler mål.

- Vi skapade många chanser och kanske borde ha gjort fler mål. Sedan tappade vi organisationen den sista halvtimmen och höll inte våra positioner, sade han enligt TT.

I VM väntar storlag som Brasilien och Portugal redan i gruppspelet och det vill till att Elfenbenskusten presterar bättre om det ska bli något avancemang.

- Vi måste spela bättre och det kommer vi att göra. Allt handlar om organisation, vi måste försvara oss tillsammans och även anfalla som ett lag. Det kommer vi fortsätta att arbeta med, sade Svennis.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24