Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronaldo: "Alla som gillar fotboll gillar mig"

1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

Sport | 31/05/2010 15:54

Cristiano Ronaldo väntas bli utbuad i VM, men han har ingen aning om varför.- Jag vet inte varför folk buar åt mig. Kanske är det för att de ser mig som en farlig motståndare, säger superstjärnan.

SYDAFRIKA. För fyra år sedan blev portugisen Cristiano Ronaldo rejält utbuad under VM i Tyskland på grund av hans filmningar. När nu VM i Sydafrika närmar sig med stormsteg väntas historien upprepa sig.

Men Ronaldo själv förstår inte varför publiken vänder sig mot honom, fast spekulerar i att det har att göra med att han är ett farligt anfallsvapen.

- Jag är en underhållare, det är mitt jobb – alla som gillar fotboll gillar mig. Jag vet inte varför folk buar åt mig. Kanske är det för att de ser mig som en farlig motståndare, säger han till News of the World.

Under de senaste åren har Ronaldo mognat oerhört och är numera kapten för Portugal. Real Madrid-stjärnan är hedrad över chansen att leda sitt land under det största mästerskapet som finns.

- Att ha kaptensbindeln är en ära som gör mig stolt. Jag bryr mig inte om det är krav på mig, men ibland är det överdrivet och då faller det tillbaka på mig, förklarar Ronaldo.

- Jag är van vid pressen men jag måste erkänna att det är mer press i landslaget än i Real Madrid. Men jag försöker alltid att göra mitt bästa och ta Portugals namn så långt som möjligt.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24