Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Elfenbenskusten spelade hemlig testmatch

Scanpix

Sport | 01/06/2010 11:19

Efter ett snopet resultat mot Paraguay bestämde sig Sven-Göran Eriksson för att hans mannar skulle spela en hemlig testmatch innan han i dag tar ut den officiella VM-truppen.

SYDAFRIKA. I söndags fick Sven-Göran Erikssons Elfenbenskusten oavgjort mot Paraguay, men då man hade en behaglig tvåmålssledning i slutskedet av matchen höjdes röster om att hans lag ännu inte är redo för VM, där bland annat Brasilien och Portugal väntar redan i gruppen.

Därför tog Svennis saken i egna händer och såg till att hans mannar under gårdagen spelade en hemlig testmatch - mot ett schweiziskt U21-lag. Det var främst reserverna som fick chansen, men även den ena och andra stjärnan deltog.

Matchen slutade med utklassningsresultatet 6-0 och kanske fick den förre engelske förbundskaptenen de svar han sökte. Det lär han behöva. För i dag spikar han nämligen VM-truppen genom att skicka hem sju spelare.

- Jag hoppas att jag inte gör för många misstag, säger Svennis till Expressen.

Kanske kan även testmatchen innebära en del förändringar i truppen.

- Ja, två–tre av dem överraskade mig. De var bättre än jag trodde och visade att de vill vara med i VM, förklarar Svennis.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24