Torsdag 30 Jun
Stockholm

Målvakterna sågar VM-bollen: "Den är förskräcklig"

1 av 2
2 av 2

Tidigare har både Iker Casillas och Hugo Lloris sågat VM-bollen. Nu är det näste man till rakning.- Den är förskräcklig. Den kommer att få vissa målvakter att se dumma ut, säger Englands målvakt David James.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SYDAFRIKA. Under 2000-talet har fotbollarna blivit allt bättre och utvecklats på alla möjliga sätt. Men den nya VM-bollen, som man kan tro borde vara den bästa hittills, får kraftig kritik.

Tillverkaren av Jabulani menar att den är den rundaste boll som någonsin har producerats, men målvakterna i VM verkar inte vara lika imponerade. Spaniens Iker Casillas och Frankrikes Hugo Lloris har redan sågat bollen.

Nu väljer även Englands David James, som tampas om platsen som förstemålvakt med Joe Hart och Robert Green, att skicka en känga till bolltillverkaren.

- Bollen är fruktansvärd, men jag antar att det är lika hemsk för alla. Det finns inget annat sätt att hantera det än massa med skottövningar. Det kommer tveklöst att bli en del mål i det här mästerskapet som inte hade blivit av i tidigare mästerskap med en annan boll, säger James till The Guardian.

- Den kommer att låta vissa göra extra mål, men den kommer att få vissa målvakter att se dumma ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.