Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tevez hyllar Messi: "Han är fantastisk"

- 04/06/2010, 11:56

Scanpix

Leo Messis konster får landslagskamraten Carlos Tevez att tappa hakan. "Allt Messi gör överraskar mig. Varje träning är annorlunda", säger han.

SYDAFRIKA. 22-årige Leo Messi bär ett helt lands förhoppningar på sina axlar under VM i sommar. Men är det någon som ska leverera så är det världens bäste fotbollsspelare.

Inte heller Carlos Tevez tvivlar på Barcelonastjärnans kapacitet och menar att han blir förbluffad över vad landslagskamraten kan hitta på med bollen under träningarna.

- Det är fantastiskt att se honom spela, att träna med honom. Messi är en imponerande kille. Han visar det på varje träning, vid middagen, vid måltider, säger Tevez enligt AS.

Messi har givetvis en gjuten plats i Argentinas startelva. Men vem som gör honom sällskap är i nuläget oklart, men spelare som Tevez själv, Champions League-kungen Diego Milito, Real Madrids måltjuv Gonzalo Higauín och Atletico Madrids Sergio Agüero slåss om de två övriga platserna.

- Jag vet inte om jag kommer att spela, jag har inte fått något tecken. Jag vet inte vad Diego tycker, faktiskt. Jag tror att vi kan spela med tre anfallare, jag kan spela till vänster med Lionel Messi lite bakom, eller som han spelar i Barcelona, säger Tevez.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24