Torsdag 30 Jun
Stockholm

Villa: "Torres gör mig bättre"

1 av 2
2 av 2

David Villa och Fernando Torres ses som hela VM:s mest fruktande anfallsduo och den förstnämnde tror sig veta varför.- Det sätt han spelar på hjälper verkligen att få ut det bästa av mig och vice versa, säger Villa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SYDAFRIKA. Spanien ser ohyggligt starka ut inför VM och Barcelonas nyförvärv David Villa menar att det beror på att man fortsatt att bygga på den trupp som tog hem EM för två år sedan.

- Denna trupp har fått fler unga spelare, några saker har ändrats, men strukturen i laget förblir intakt. Vi har fortfarande massor av fotboll i oss och en hel del säsonger att spela tillsammans och vi har redan vunnit troféer. Laget är en fortsättning på EM-laget, säger Villa till Fifa.com.

- Jag tror att vi lärde oss den här spelstilen för ett par år sedan. Det viktigaste är att det här laget inte sattes ihop på en eller två månader, vi har varit tillsammans i tre år nu, förklarar anfallaren.

Tillsammans med Fernando Torres bildar Villa mästerskapets kanske absolut bästa anfallspar. Anledningen är inte enbart att det klickar på planen, men även utanför den.

- Vi har spelat ihop ett bra tag nu. Att vi dessutom kommer överens bra gör skillnad ute på planen. Men det är inte avgörande eftersom i slutändan räcker det att man klickar på planen, säger Villa.

- Det sätt han spelar på hjälper verkligen att få ut det bästa av mig och vice versa. Vi har ett bra partnerskap och det har vi visat under en längre tid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Kungsgatan 12-14
111 35 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.