Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lagerbäck tvingades dementera tidningsuppgifter

1 av 2

Lagerbäck tvingas till ett nytt krig mot fotbollsmedia.
2 av 2

Lagerbäck tvingas till ett nytt krig mot fotbollsmedia.

Sport | 06/06/2010 11:44

Lars Lagerbäck samlade Nigerias trupp och meddelade att tidningsuppgifter som antyder att han har problem med stjärnan Obefami Martins inte stämmer.

Vi kan ha sett början på ett nytt krig mellan Lars Lagerbäck och fotbollsmedia?

Enligt sajten MTNFootball har Lagerbäck qmeddelat Nigerias förbundsledning att anfallsstjärnan Obefami Martins, 25, inte har rätt inställning. Nyheten om en "konflikt" kom samma dag som det meddelades att Nigerias viktigaste spelare John Obi Mikel missar VM på grund av skada.

– Lagerbäck berättade för förbundsledningen att Martins attityd är ”mycket dålig” och om den inte ändras så ingår han inte i hans VM-planer, säger en anonym förbundspamp till MTNFootball.

Diskussionerna i Nigeria har blivit så häftiga att Lars Lagerbäck tvingats samla truppen i VM-basen Richards Bay i Sydafrika och dementera uppgifterna om att han har problem med Wolfsburganfallaren Martins.

– Lagerbäck är nöjd med Martins. Han har därför sagt till hela truppen att inte bry sig om vad de hör från eller läser i pressen, säger truppens lagledare Emmanuel Attah till MTNFootball.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24