Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rooney om VM-premiären: "Jag kan inte vänta längre"

1 av 3

Scanpix

2 av 3

Scanpix

3 av 3

Scanpix

Sport | 08/06/2010 12:51

Wayne Rooney dunkade dit sitt första mål i landslaget på sex matcher i gårdagens drabbning med Platinum Stars. Nu är han redo för VM och kan knappt bärga sig.- Jag kan bara inte vänta längre, säger Rooney.

SYDAFRIKA. England laddade upp för VM på måndagen genom att träningsspela mot det sydafrikanska laget Platinum Stars. Wayne Rooney placerades på bänken från start men fick hoppa in direkt i andra halvlek.

Manchester United-anfallaren passade på att spela fram till Joe Coles 2-0-mål och satte sedan på egen hand trean. Trots tio byten i paus var Rooney nöjd med genomköraren.

- Det blev bra till slut och det kändes härligt att spela 45 minuter, så jag känner mig nöjd, säger Rooney till Sky Sport.

Om bara fyra dagar smäller det på riktigt då England tar sig an USA i sin VM-premiär. Rooney, som deltog redan i förra VM:et, är i extas och vill sparka igång mästerskapet så snabbt som möjligt.

- Vi är redo. Jag kan bara inte vänta längre, säger han.

Senast bloggat